top of page
ACRO4.jpg
goeiemorgen.png
ACRO5.jpg
ACRO3.jpg

de Acro

way of life

ACRO6.jpg

Een nieuwe dag. Wat is er mooier dan elke dag opnieuw uitgerust en vol energie te starten aan de schoonheid van uw dromen?

 

Gemiddeld spenderen we één derde van ons leven in bed. We gebruiken die tijd om ons kostbare lichaam zowel fysiek als mentaal tot rust te brengen. Je goed voelen begint bij een gezonde geest in een gezond lichaam. 

Wegdromen tot boven de wolken om dan rise & shine een nieuwe dag toe te lachen. Dát is wat Acro bedding voor u wil betekenen!

 

Daarom gebruiken we de beste materialen en natuurlijke texturen, steeds geïnspireerd op het beste wat natuur en techniek ons te bieden hebben. Onze designers werken met passie aan nieuwe innovaties in boxsprings en matrassen. We zetten dit om in kwaliteitsvol slaapcomfort, met liefde gemaakt in onze eigen ateliers.

 

Belgisch vakmanschap op maat, met de grootste zorg en kunde voor u gemaakt. Daar werken we graag elke dag opnieuw aan. Wij willen u die zachte thuishaven bieden waar rust en geluk samenkomen. Zo kan u steeds vol energie een nieuwe dag aanvatten.

 

Dat is onze passie, dat is waar wij bij Acro bedding fris voor opstaan en steeds voor gaan. Onze way of life, your way of life … de Acro way of life.

ACRO7.jpg
ACRO18.jpg
USP.png
ACRO9.jpg
bottom of page