top of page
ACRO15.jpg

Word Acro-verdeler!

veerle.png

Veerle Berx

Zaakvoerster Acro bedding

Het beste slaapcomfort aanbieden zodat onze klanten elke dag weer tevreden aan de dag kunnen beginnen: dát is de Acro way of life.

 

Elke dag opnieuw werken we aan nieuwe productlijnen in matrassen en boxsprings die voldoen aan de hoogste standaarden en de nieuwste trends volgen.

 

Belgisch vakmanschap dragen we als label hoog in het vaandel. We streven steeds naar perfectie en monitoren het hele productieproces permanent met een doorgedreven kwaliteitscontrole.

 

Maatwerk is onze specialiteit. Specifieke wensen, speciale projecten of bijzondere aanpassingen zijn voor ons geen probleem maar een uitdaging.

 

Onze vakmensen werken op maat, met passie en tot op de millimeter. Overleg gerust met ons en we zoeken samen naar de ideale slaapoplossing.

 

Voor alle producten die we aanbieden, zoeken we steeds een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en zorgen we ook voor een goede marge voor onze verdelers.

 

Door onze stabiele en jarenlange contacten met onze leveranciers en door de productie in onze eigen ateliers kunnen we zeer flexibel werken. 

Word Acro verdeler!

Bedankt voor uw bericht.

We nemen snel contact met u op.

ACRO16.jpg
perfect.png
ACRO14.jpg

Wilt u graag een gepersonaliseerde matras of boxspring? Dacht u aan het creëren van een eigen beddenlijn of private label als aanvulling op uw gamma? Dat kan! 

 

Zo kan u bijvoorbeeld een eigen label of etiket laten toevoegen aan onze matrassen en boxsprings. Ook naamweving, patronen of logo’s in onze stoffen zijn mogelijk. Borduren op maat met eigen logo of naam, een specifiek tape-lint aanbrengen of net die kleur toevoegen in het etiket zodat het uw unieke bed wordt, zijn een van de vele opties.

Laat ons gerust uw wensen weten en we bespreken graag met u hoe we ze uitwerken.

bottom of page